zaterdag 11 januari 2020

Maandag 6 januari tot vrijdag 10 januari

Hallo allemaal,

Daar is hij dan! De eerste blog van 2020. Als eerste willen de zonnebloemen iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen. 🍸

We verwelkomen Mathis in onze klas!

De eerste week na de vakantie is gestart en dat wil zeggen dat we een nieuw project moeten kiezen. Maandagnamiddag gingen we meteen aan de slag. We maakten onze brainstorm en maakten onze keuze. Ons nieuw project is....... DE SEIZOENEN!


Nu ons project gekozen is, gingen we er dinsdag meteen mee aan de slag. We leerden al wat meer over de winter. We weten nu dat december en maart twee speciale maanden zijn. Ze vallen namelijk telkens in twee seizoenen.
Elke kwam ons ook helpen. Vrijdagnamiddag gaat er een speciale turnles door. Daarvoor moesten we een brainstorm doen om te weten wat we precies gingen doen in de ninja-turnles. Wat een leuke ideetjes! De zonnebloemen kunnen al niet wachten tot vrijdag!

Woensdag kregen we opnieuw een nieuwe zonnebloem in de klas. Welkom Jente!

Op donderdag kom Elke Frans geven bij ons. Ze nam haar dobbelstenen mee en we leerden over het weer. We rolden met de dobbelsteen en moesten vertellen wat het precies was. Daarna gingen we naar de zaal en beeldden we het weer uit.


In de namiddag gingen we verder met het seizoen; de winter. We namen een kijkje naar onze kledij in de winter. Wat dragen we? En hoe komt het dat wij ons anders kleden?
Na de speeltijd gingen we verder met muziek. We namen onze luchtballon en vlogen rond op de muziek van Vivaldi. Telkens we een nieuw stukje muziek hoorde, vlogen we op een andere plaats.


Vrijdag ging onze ninja-turnles door. Wat een succes!
De zonnebloemen en madelieven beleefden een heel avontuurlijke turnles!



Veel liefs, de zonnebloemen
🌻(foto's)🌻






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De laatste blog

Dag allemaal, Hier is hij dan. De laatste blog van het schooljaar 2019 - 2020.😔 Ook in de laatste week deden we heel wat leuke dingen. ...