zondag 20 oktober 2019

Maandag 14 oktober tot vrijdag 18 oktober

Hoipiepeloi,

We hebben weer een heel boeiende week achter de rug. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!





Maandagnamiddag stapten we in de huid van onze afvalvrienden. We maakten onze eigen personage om een toneel op te voeren. De zonnebloemen hadden de keuze om deze te maken
 - Amedée PMD
 - Jerom de Compostworm
 - Vladimir Papier




Natuurlijk kost een kunstwerk maken heel wat tijd. Dus gingen we daar dinsdagnamiddag mee verder. Wat een prachtige resultaten!!

De eerste leerlingenraad werd ook georganiseerd. De gekozen zonnebloemen zijn Aza en Enya. Proficiat!!

We namen deel aan de challenges van Good Planet. Als eerste moesten we gezond lokaal eten. Niets beter dan de noten en appelsap van eigen kweek!

Eens de personages af waren moesten we natuurlijk nog een tekst bedenken voor ons toneel en enkele repetities. Gelukkig waren Joke en Elke er om ons te helpen. Ze deden dinsdag samen al eens een toneeltje voor zodat we zeker op de goede weg waren.


Donderdag was het de moment van de waarheid. Onze gemaakte vrienden mochten tot leven gebracht worden. Elk groepje deed zijn eigen toneeltje over afval. Wat was dat aangenaam om te zien!






















Vrijdagnamiddag gingen we nog eens volledig los in de turnles. Wat vliegt de tijd toch altijd voorbij!

Geniet van het weekend!
De zonnebloemen🌻
foto's van de week (zonnebloemen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De laatste blog

Dag allemaal, Hier is hij dan. De laatste blog van het schooljaar 2019 - 2020.😔 Ook in de laatste week deden we heel wat leuke dingen. ...