zaterdag 1 februari 2020

Maandag 27 januari tot vrijdag 31 januari

Hallo,

Deze week waren er weer heel wat activiteiten.

Zo was er maandagnamiddag verjaardagsforum waar er weer heel wat lekkers te smullen was. Nogmaals een dikke proficiat voor de jarigen in januari!🎉

Dinsdag gingen we verder met project. Omdat we ons graag willen omtoveren tot weermannen en weervrouwen hebben we ons al een stuk voorbereid. We hebben ontdekt dat er soms een extra persoon mee presenteert tijdens het weerbericht. Deze persoon is om de slechthorende mensen te helpen. Wij hebben ons deze namiddag daarin verplaatst. Het was niet altijd even makkelijk om uit te beelden wat we wilden zeggen.



Woensdag was het de dag om de tafelkampioen van haar troon te stoten. Oraia kon zich wel niet verdedigen want ze was ziek. We wensen Jente een dikke proficiat als nieuwe tafelkampioen!



Donderdag vond er zich een forum plaats over de projecten. Wij brachten ons elfje naar voor en we waren heel erg trots. We kwamen te weten dat de anemonen hun project over de tanden gaat, de madelieven het hebben over de natuurelementen en dat primula's hun project over kledij gaat. Wat een leuk moment! We kwamen alles te weten aan de hand van gedichten.




Over gedichten gesproken.. Het was gedichtendag. We gaan van start met het eerste gedicht. Elke keer moeten we een passend woord invullen. Wat vinden jullie? Past het?


In de namiddag maakten we een boekenlegger voor onze agenda. We zagen het ideetje bij Jente en heel wat zonnebloemen wilden dit ook maken. Wat een prachtige resultaten!




Vrijdag is Sem nieuwe splitskampioen geworden. Een dikke proficiat!



Een nieuwe dag is een nieuw gedicht. Dit is wat we toevoegden:



De zonnebloemen hadden ook geluk want Nell kwam de turnles geven. Ze deden heel wat dingen zoals een koprol, krachtoefeningen, een opwarmingsspel en als slot een estafette. Wat hadden ze plezier!





Wie wordt volgende week de tafelkampioen of splitskampioen???
wordt vervolgd ...

🌻Fijn weekend!🌻

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De laatste blog

Dag allemaal, Hier is hij dan. De laatste blog van het schooljaar 2019 - 2020.😔 Ook in de laatste week deden we heel wat leuke dingen. ...